Sunday, March 22, 2009

Trond Viggo og Pablo Francisco

Forrige helg var Pablo Francisco på programmet. Vi hadde ventet lenge på dette showet, og billettene hang på kjøleskapet.

Natt til fredag tikket det inn en melding fra Ravn. "Være med på Trond Viggo-show i morgen?" Vi var raske med å svare ja, og han fikset billetter. Impulsiv? Ja, veldig. Og det bar frukter.

Trond Viggo er noe av det morsomste jeg har vært med på på lenge. Latteren var med fra første stund, og fortsatte til alt var over. Konseptet var som følger: Publikum stilte spørsmål, helst med "Hvorfor"-formulering, og Trond Viggo og hjans gjest, Kristoffer Schau, svarte etter beste evne. Og det kom mye rare spørsmål, og enda mer rare svar.

Dagen etter var det Pablo sin tur. Vi var spente, for det vi hadde sett på Youtube var lovende. Først begynte showet med en "Human Beatbox", som var utrolig dyktig og meget fascinerende. Deretter fulgte to oppvarmings-komikere, som var langt under snittet morsomme. De kom med vitser vi hadde hørt før, og var bare kjedelig. Det må legges til at jeg absolutt ikke liker svarte standupkomikere. Ikke noe med rase å gjøre, men alt for mange av dem er så brautende og bråkete, at jeg blir sliten.

Pablo entret så scenen, og begynte å synge noe som skulle forestille Black Metal. Dette strøyk han eminent på. Videre la han ut om hvor dårlig den type musikk var, og sammenlignet det mye med oppkast. Not my cup of tea. Trailerguy-stemmen ble overbrukt gjennom hele showet, så man ser tydelig hva det er som har gjort ham kjent.

Alt i alt vil jeg gi en sterk 2-er som karakter, og kommer nok ikke til å ta turen neste gang.

No comments: